ŠESTI TEDEN POUKA NA DALJAVO

Je bil hkrati tudi zadnji teden pred spomladanskimi počitnicami. Saj je pred nami že mesec maj. Naši učenci so tudi v tem tednu marljivo opravljali svoje naloge in počeli še marsikaj drugega…

Učenci 2. in 3. razreda pridno berejo, pišejo, računajo in so prav zares pravi učenjaki. Poleg učenja pa opravljajo še druga pomembna opravila.

V sredo, 22. 4. 2020, smo obeležili dan Zemlje. Posebno pozornost smo namenili razmišljanju, kaj lahko naredimo, da čim bolj ohranimo naš planet in življenje na njem… Nastali so zanimivi miselni vzorci, plakati, razmišljanja… Nekateri so imeli tudi čistilno akcijo, s čimer so pokazali, da jim res ni vseeno za Zemljo in življenje na njej. Prav tako so se nekateri priključili teku podnebne solidarnosti in s tem pokazali solidarnost do ljudi, ki živijo v ogroženih okoljih.  VSI SI ZASLUŽIJO VELIIIIKO POHVALO!  Učenci od 1. do 3. razreda so si iz odpadne embalaže naredili  tudi lutko – marioneto.  Po počitnicah pripravimo še lutkovno predstavo.  ZDAJ PA PRAV VSI NA ZASLUŽENE POČITNICE!

Karmen J. Šajn

(Skupno 1.817 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost