Svetovni dan zdravja

SVETOVNI DAN ZDRAVJA

Komentarji so izklopljeni za Svetovni dan zdravja

Uvrščeno v NOVO

Šola nekoliko drugače

Lepo pozdravljeni!

Ker se zaradi nastalih razmer na žalost ne moremo srečevati v živo, vam želimo nekoliko popestriti dneve v izolaciji, zato smo se odločili, da vam pokažemo, kako poteka naša šola na daljavo in kaj zanimivega počnemo učenci 2. in 3. razreda.

Prejšnji teden smo poleg branja in pisanja, pa računanja, kar nikakor ne smemo zanemariti, saj je to zelo pomembno, delali tudi poskuse, povezane s sajenjem in sejanjem, izdelali svojega zmaja po poslušanju radijske igre Žogica Nogica in si nato še ogledali lutkovno predstavo. Ustvarili smo zanimive gibljive kipe – mobile ter se preizkusili v oblikovanju stavbe iz papirja. SUPER NAM JE USPELO!

V tem času odkar so zaprta šolska vrata, smo si nekateri zapolnili prosti čas tudi z drugimi dejavnostmi. Na vrtu smo si naredili hiško in okrasili njene stene, gospodinjili in ne boste verjeli, nekateri smo se lahko celo igrali na snegu. Kar poglejte si…        uč. Karmen J. Šajn

Nadaljuj z branjem

Komentarji so izklopljeni za Šola nekoliko drugače

Uvrščeno v NOVO

Lepši jutri

Upanje je tisto, ki nas ohranja pozitivne, vesele. Upanje rešuje tiste trenutke, ko smo v obupu. Upanje se obrestuje, če resnično verjamemo in ni to samo neka želja ampak resnična vizualizacija. Resnično morate občutiti to željo.
Nikdar se ne predajte. Življenja nam ponuja ogromno zgodb, ko so se ljudje izvlekli iz še tako nemogoče situacije. Zakaj ne bi bili med njimi?
Meditirajte, vizualizirajte in si domišljate sebe na cilju. Občutite to srečo, veselje. Počnite to o čemer sanjate. Jutri vse to mogoče ne bodo več sanje. Iz vsega srca vam privoščim.
(Katjuša Kosovel – Ulica lepih misli)

Komentarji so izklopljeni za Lepši jutri

Uvrščeno v NOVO

Delo na daljavo in zahvala

Spoštovani starši, otroci in učenci!

Ob koncu drugega tedna pouka in dela na drugačen način se vam želimo zahvaliti za opravljeno delo. Ker bodo šole in vrtci zapri še vsaj do 17. aprila 2020, vas spodbujamo k nadaljnjemu kvalitetnemu delu in sodelovanju z OŠ Jelšane in njenim kolektivom.
Ob prihajajočih velikonočnih praznikih vam želimo obilo miru, zdravja in pozitivnega odnosa do življenja.
Lepo pozdravljeni in vse dobro!
Kolektiv OŠ z enoto vrtca

Komentarji so izklopljeni za Delo na daljavo in zahvala

Uvrščeno v NOVO

Posebno obvestilo o varstvu otrok

Do nadaljnjega je UKINJENO kakršnokoli organizirano varstvo otrok, saj je širjenje virusa COVID-19 najintenzivneje prav preko najmlajših, neposredno ogroženo pa je tudi vse zaposleno osebje.

https://www.gov.si/novice/2020-03-15-posebno-obvestilo-ministrice-dr-simone-kustec-o-varstvu-otrok/

Komentarji so izklopljeni za Posebno obvestilo o varstvu otrok

Uvrščeno v NOVO