Šola v naravi in tečaj plavanja

Tečaj plavanja

V šolskem letu 2023/2024 bo organiziran tečaj plavanja na Katridi za učence 1. in 2. razreda. Ta tečaj bo omogočil našim mlajšim učencem, da pridobijo pomembne plavalne veščine in se naučijo uživati v vodi.

Tečaj plavanja na Katridi bo potekal med šolskim letom (marec) in bo vključeval strokovno vodenje. Otroci bodo deležni ustrezne podpore in varnosti med učenjem plavanja.

Šola v naravi

V šolskem letu 2023/2024 bo organizirana šola v naravi za učence od 3. do 5. razreda na Krku, ki bo potekala od 10. junija 2024 do 14. junija 2024. Ta šola v naravi bo odlična priložnost za naše učence, da se naučijo in doživijo različne aktivnosti v naravnem okolju.

Med šolo v naravi na Krku bodo učenci sodelovali v različnih dejavnostih, ki bodo spodbujale njihovo učenje, fizično aktivnost, ustvarjalnost in timsko delo.

Vodeni bodo različni izleti, športne aktivnosti (plavanje, pohod), delavnice in druge zanimive dejavnosti, ki bodo učencem omogočile pridobivanje novih izkušenj in razvijanje njihovih sposobnosti. Prav tako bodo imeli priložnost spoznati naravne znamenitosti, kulturo in tradicijo kraja, kjer se bo šola v naravi odvijala.

(Skupno 544 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost