TEDEN OTROKA

V tednu od 7. do 11. oktobra 2024 bomo tudi na naši šoli obeležili jubilejni 70-letni Teden otroka. Lansko šolsko leto smo za ta poseben teden pripravili malo drugačne dni, da bi popestrili šolski vsakdan. Letošnja tema je otrok, nepopisan list.

Vprašali smo se, ali lahko najdemo vzporednice med otroštvom nekoč in danes. Na prvi pogled se zdi, da je svet popolnoma drugačen – tehnologija, način vzgoje in tempo življenja so se močno spremenili. Vendar bistvo “biti otrok” ostaja nespremenjeno.

Vsak otrok se rodi kot nepopisan list, a njegovo odraščanje oblikujejo čas, v katerem živi, vzgoja, šolski sistem, družba in okolje. Kljub vsem spremembam ostajajo osnovne potrebe otrok iste: ljubezen, varnost, igra, znanje, druženje in priložnosti za razvijanje njihovih talentov.


Letos želimo še posebej poudariti, kako pomembno je, da našim otrokom omogočimo srečno in izpolnjujoče otroštvo, kjer imajo prostor za rast, razvoj in učenje v spodbudnem okolju.

Pridružite se nam pri praznovanju tega posebnega tedna, ko bomo skupaj slavili otroštvo, kreativnost in edinstvenost vsakega otroka!

(Skupno 93 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost